Φίλιππος Δημόπουλος.jpg

Φιλιππος δημοπουλος

Chef

Με καταγωγή από την Αρκαδία, ο Chef αγαπά την οργάνωση και την τάξη του αρέσει να μεταδίδει τις γνώσεις του και να λαμβάνει γνώσεις από τους άλλους λάτρης της ελληνικής κουζίνας και της ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας με μικρά twist από την παγκόσμια γαστρονομία με παλαιότερες αλλά και με μοντέρνες τεχνικές. Του αρέσουν τα φρέσκα μυρωδικά, τα όσπρια, το ελαιόλαδο, το σκόρδο και η ντομάτα. Head chef αυτή τη στιγμή στο ark asteria glyfadas συνεργάζεται με τον Γιάννη Μπαξεβάνη με κοινό όραμα την προώθηση της ελληνικής κουζίνας, την χρήση ελληνικών προϊόντων από έλληνες παραγωγούς και την παρασκευή τοπικών συνταγών.