κοινοτητα ΗΠΕΙΡΟΥ

Η κοινότητα της Ηπείρου "Chef’s brigade Greece - Slow Food Community Ηπείρου" είναι πλέον γεγονός και ξεκίνησε με την συμμετοχή επώνυμων επαγγελματιών με δυναμική, για την γρήγορη επίτευξη των αξιών και στόχων της Μπριγάδας.

Οι κλάδοι όπου απασχολούνται τα μέλη της προέρχονται από τον τομέα των τροφίμων και της διατροφής καθώς και από τον πρωτογενή τομέα μέχρι την μαζική εστίασης.

Οι ειδικότητες που μπορούν να συμπεριληφθούν ως νέα μέλη είναι άτομα, φορείς ή Νομικά πρόσωπα που ασχολούνται με τον τομέα των τροφίμων και της διατροφής από τον πρωτογενή τομέα μέχρι την μαζική εστίαση. 

Τα ιδρυτικά μέλη της Chef’s brigade Greece - Slow Food Community Ηπείρου είναι:

·        Κώστας Γεροδήμος  ( Μάγειρας / Leader Chefs΄ Brigade Slow Food Epirus )

·        Γιάννης Σκούφος   ( Καθηγητής | Μ.Sc. | D.V.M. | Ph.D Παν/ίου Ιωαννίνων )

·        Σοφία Βούλγαρη  ( Μαγείρισσα )

·        Βάσω Κασκανάκου  ( Παραγωγός )

·        Θοδωρής Αλεξίου ( Σύμβουλος επιχειρήσεων )

·        Θανάσης Τάσος ( Αρχιμάγειρας - Εστιάτορας )

·        Βίκυ Κωστοπούλου ( Programme  Food Marketing / Δ.Σ. Chefs΄ Brigade Slow Food )

·        Νίκος Φωτιάδης ( Αρχιμάγειρας / Ιδρυτής και πρόεδρος του Chefs΄ Brigade Slow Food )