ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ χανιων

Η κοινότητα της Chefs’ Brigade Slow Food Community στα Χανιά δημιουργήθηκε από επαγγελματίες στο χώρο της παραγωγής, της εστίασης, του τουρισμού και της επιστήμης.
Τα Χανιά ένας προορισμός ξεχωριστός, αφού η Κρήτη είναι ένας εύφορος τόπος με γαστρονομικό πολιτισμό, ιστορία αλλά και φιλόξενους ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει η αγάπη για τον τόπο τους και την γη τους .
Μια τέτοια ομάδα ανθρώπων ενώθηκαν μαζί μας κάνοντάς μας να νοιώθουμε περήφανοι για αυτή την νέα κοινότητα της Μπριγάδας.
Εμείς ως Chefs’ Brigade Slow Food Community δεσμευόμαστε να στηρίζουμε και αυτή την τοπική κοινότητα με πολλαπλές γαστρονομικές εκδηλώσεις, με συναντήσεις αλλά και αμφότερα επωφελείς επαφές.

Τα ιδρυτικά μέλη της Chef’s brigade Greece - Slow Food Community Χανίων είναι:

Αναστάσιος Ργκούσης ( Αρχιμάγειρας )

Αγγελική Ραφτοπούλου ( Υπ. Τουρισμού )

Δέσποινα Τσαγκαράκη (Αρχιμάγειρος – καθηγήτρια μαγειρικής τέχνης)

Στυλιανός Τσιλιράκης (Εστιάτορας - Αρχιμάγειρας)

Φωτεινή Σάχου

Γεώργιος Βολανάκης ( Κρεοτέχνης – καθηγητής ανατομίας & κοπών )

Νίκος Φωτιάδης ( Αρχιμάγειρας )

Χαράλαμπος Μπαλταγής

Μάνθος Νικολακάκης

Γιάννης Αθητάκης ( Αρχιμάγειρας )

Μελη ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ χανιων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

  • Διαβάστε εδώ το πoλύ ενδιαφέρον paper του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής  του Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών , με θέμα “Παροχή υπηρεσιών για τη μελέτη του πληθυσμού και την ταυτοποίηση των αυτόχθονων βοοειδών του νομού Χανίων “