ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ λεσβου

Η κοινότητα της Chefs’ Brigade Slow Food Community στη Λέσβο δημιουργήθηκε από ανθρώπους στο χώρο της παραγωγής, της εστίασης, του τουρισμού και της επιστήμης.
Η Λέσβος είναι ένας από τους Ακριτικούς Φρουρούς της Ευρωπαϊκής γης και ένας προορισμός ξεχωριστός, ένας εύφορος τόπος ιστορίας και πολιτισμού, γεύσεων και αρωμάτων, γαστρονομικής παράδοσης αλλά κυρίως γενναιόδωρων ανθρώπων.
Μια τέτοια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους και κάνουν τα πάντα για να τον ομορφύνουν, να τον αναδείξουν ενώθηκαν μαζί μας κάνοντάς μας να νοιώθουμε περήφανοι.
Στο Σίγρι της Λέσβου, δημιουργήθηκε μια όαση πάνω στην ερημιά, ένα ξεχωριστό παράδειγμα σύγχρονου πολιτισμού του ελαιόλαδου, με έμπνευση την παράδοση και βλέμμα στο μέλλον. Χαιρετίζουμε όλους τους ανθρώπους που με πολύ μεράκι και αγάπη δημιουργήσαν τον σύλλογο ΕΛΑΙΑΣ ΝΗΣΟΣ, και ιδιαίτερα την Φωτεινή Τιρπιντήρη, τον Στράτο Ιωσηφέλη, την Ανδριάνα Σπανέλη, το Γρηγόρη Γλιγλή. Χαιρετίζουμε τους ανθρώπους της Λέσβου που αγκαλιάζουν και συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.
Εμείς ως Chefs’ Brigade Slow Food Community δεσμευόμαστε να στηρίζουμε τους Ακρίτες μας που σε πείσμα των καιρών δημιουργούν το μέλλον αυτής της χώρας.

Τα ιδρυτικά μέλη της Chef’s brigade Greece - Slow Food Community Λέσβου είναι:

Ανδριάνα Σπανέλη

Αναγνώστης Αργυρίου

Φωτεινή Τιρπιντήρη

Στράτος Ιοσηφέλλης

Παναγιώτης Κολοβός

Γρηγόρης Γλιγλής

Δημήτρης Σπέντζας

Μελη ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Λεσβου