κοινοτητα μακεδονιας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η οργάνωση για τη σύσταση της Μπριγάδας και στην Μακεδονία, ως "Chef’s brigade Greece - Slow Food Community Μακεδονίας" με τη δυναμική των αξιών και στόχων του Μανιφέστο μας.

Οι κλάδοι όπου απασχολούνται τα μέλη της είναι από τον τομέα των τροφίμων και της διατροφής καθώς και από τον πρωτογενή τομέα μέχρι την μαζική εστίασης.

Οι ειδικότητες που μπορούν να συμπεριληφθούν ως μέλη είναι άτομα, φορείς ή Νομικά πρόσωπα που ασχολούνται με τον τομέα των τροφίμων και της διατροφής από τον πρωτογενή τομέα μέχρι την μαζική εστίαση. 

Τα ιδρυτικά μέλη της Chef’s brigade Greece - Slow Food Community Μακεδονίας είναι:

  • Βίκυ Κρυσταλίδου ( Ζωοτέχνης Αμερικανική Γεωργική σχολή)

  • Γιώτα Γιοβανίδου ( Chef – Καθηγήτρια σχολών μαγειρικής)

  • Παναγιώτα Πολυχρονίδου ( Chef- Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής – Καθηγήτρια σχολών μαγειρικής)

  • Πατέρας Επιφάνιος ( Μάγειρος του Αγ. Όρους)

  • Γιάννης Αμβροσιάδης ( Τεχνολόγος τροφίμων – Καθηγητής του Α.Π.Θ.)

  • Ιορδάνης Τσενεκλίδης ( Project manager & FNB Ξενοδοχειακών & επισιτιστικών επιχειρήσεων)

  • Βασίλης Σιμιτλιώτης ( Chef- εκπαιδευτης μαγειρικης και ζαχαροπλαστικής τέχνης )

  • Αναγνώστης Αργυρίου ( Δρ. Ερευνητής στο Ινστιτούτο Αγροβιοτεχνολογίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Γενετιστής, Μοριακός Βιολόγος, Καθηγητής Παν/μίου Αιγαίου)

  • Στέλιος Πιτένης ( Βιοτεχνία μεταποίησης τροφίμων – Chef)

  • Νίκος Φωτιάδης ( Chef )

  • Νίκος Φωτιάδης ( Φάρμα Φωτιάδη ) παραγωγός και μεταποιητής μαύρου χοίρου