Η δημιουργία της Chefs’ Brigade greece - Slow Food Community στη Λέσβο είναι γεγονός.

4ce1dd39-ed06-2c0e-1e70-7767ed84db40.jpg

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την δημιουργία του νέου παρατήματος της Chefs’ Brigade Slow Food Community στη Λέσβο με πρωτοβουλία ανθρώπων οραματιστών με εξέχουσα θέση στο χώρο της παραγωγής, της εστίασης, του τουρισμού και της επιστήμης.
Η Λέσβος είναι ένας από τους Ακριτικούς Φρουρούς της Ευρωπαϊκής γης και ένας προορισμός ξεχωριστός, ένας εύφορος τόπος ιστορίας και πολιτισμού, γεύσεων και αρωμάτων, γαστρονομικής παράδοσης αλλά κυρίως γενναιόδωρων ανθρώπων.
Μια τέτοια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους και κάνουν τα πάντα για να τον ομορφύνουν, να τον αναδείξουν ενώθηκαν μαζί μας κάνοντάς μας να νοιώθουμε περήφανοι.
Έτσι, στο Σίγρι της Λέσβου, δημιουργήθηκε μια όαση πάνω στην ερημιά, ένα ξεχωριστό παράδειγμα σύγχρονου πολιτισμού του ελαιόλαδου, με έμπνευση την παράδοση και βλέμμα στο μέλλον. Χαιρετίζουμε όλους τους ανθρώπους που με πολύ μεράκι και αγάπη δημιουργήσαν τον σύλλογο ΕΛΑΙΑΣ ΝΗΣΟΣ, και ιδιαίτερα την Φωτεινή Τιρπιντήρη, τον Στράτο Ιωσηφέλη, την Ανδριάνα Σπανέλη, το Γρηγόρη Γλιγλή. Χαιρετίζουμε τους ανθρώπους της Λέσβου που αγκαλιάζουν και συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.
Εμείς ως Chefs’ Brigade Slow Food Community δεσμευόμαστε να στηρίζουμε τους Ακρίτες μας που σε πείσμα των καιρών δημιουργούν το μέλλον αυτής της χώρας.

Καλή δύναμη και επιτυχία.

Δείτε εδώ βίντεο από τον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου: https://m.facebook.com/watch/?v=509153810207961

Previous
Previous

Εκδηλωση του συλλογου “Ελαίας Νήσος Λέσβος” μέλους της Μπριγάδας, με θέμα «Ελαιόλαδο: O θησαυρός της Λέσβου / Γαστρονομία – Πολιτισμός – Υγεία»

Next
Next

Εκδήλωση στα πλαισια του προγραμματος “signed by nature”