1η ημέρα συμμετοχής της Μπριγάδας στο διαδικτυακό event της Terra Madre, για το Signed by Nature της ΕΔΟΚ

Μέρος 1: Αειφόρος παραγωγή κρέατος αιγοπροβάτων

Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ με οικοδεσπότη τον διάσημο Έλληνα παρουσιαστή Ηλία Μαμαλάκη, συνοδευόμενο από δύο Ευρωπαίες food bloggers, τη Lena Flaten και τη Niki Theunissen. Το ταξίδι τους στην ελληνική ύπαιθρο μας βοηθά να ανακαλύψουμε τα οφέλη της βιώσιμης εκτροφής αιγοπροβάτων για τη φύση, τα ζώα και τον άνθρωπο.

day1 (1).jpg

Μέρος 3 :Από το αγρόκτημα στο πιρούνι! Μια νοστιμιά από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Λευτέρη Λαζάρου (Chef Lefteris Lazarou + Chef Nikos Fotiadis) Αρνίσια μπουκιά με σταμναγκάθι και κουμκουάτ)

Μέρος 2: Από το αγρόκτημα στο πιρούνι! Μια νόστιμη συνταγή από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Λευτέρη Λαζάρου (σεφ Λευτέρης Λαζάρου + σεφ Νίκος Φωτιάδης) (Αρνίσια παϊδάκια με πουρέ σελινόριζας)

Μαγειρική εκπομπή Lamblicious!: Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Λευτέρης Λαζάρου παρουσιάζει μια νόστιμη συνταγή με αρνί που εκτρέφεται με βιώσιμο τρόπο.

Previous
Previous

2η ημέρα συμμετοχής της Μπριγάδας στο διαδικτυακό event της Terra Madre, για το Signed by Nature της ΕΔΟΚ

Next
Next

Καλωσορίζουμε τα νέα μας μέλη