2η ημέρα συμμετοχής της Μπριγάδας στο διαδικτυακό event της Terra Madre, για το Signed by Nature της ΕΔΟΚ

To Signed by Nature, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της ΕΔΟΚ για τη βιώσιμη αιγοπροβατοτροφία,«ταξίδεψε» σε συνεργασία με τη Μπριγάδα των Σεφ Slow Food,
διαδικτυακά στο Φεστιβάλ Terra Madre από τις 8 έως τις 10 Απριλίου.
Την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 17:00 παρουσιάστηκαν οι έννοιες της αειφορίας και της βιώσιμης παραγωγής κρέατος μέσα από βίντεο animation με τίτλο «Βιώσιμη εκτροφή αιγών και προβάτων»
αλλά και Cooking ShowYummilicious! όπου και μαγειρέψαμε με τα παιδιά εύκολες συνταγές για ισορροπημένα οικογενειακά γεύματα από κρέας αιγών και προβάτων.

2η_ημερα_terra_madre.jpg

1. Ψητά κεφτεδάκια από αρνί, με εποχιακά λαχανικά, σως γιαουρτιού, φρέσκα μυρωδικά και πίτες

2. Σάντουιτς με αρνίσιο γύρο και πολλά ψητά λαχανικά.


Το link του βίντεο της 2ης ημέρας θα βρείτε μέσα στο επίσημο site της Signed by Nature :
https://signedbynature.eu/day-2-signed-by-nature-sustainable-sheep-and-goat-breeding-cooking-with-sheep-and-goat-meat/

Previous
Previous

3η ημερα συμμετοχης της Μπριγαδας στο διαδικτυακo event της Terra Madre, για το Signed by Nature της ΕΔΟΚ

Next
Next

1η ημέρα συμμετοχής της Μπριγάδας στο διαδικτυακό event της Terra Madre, για το Signed by Nature της ΕΔΟΚ