"Meet the Lamb"από την ΕΔΟΚ με την συμμετοχή της Μπριγάδας
Παράλληλα μέλη της Μπριγάδας Slow food παρέδωσαν σεμινάρια κοπής και ανατομίας σε διάφορες σχολές κρεοπωλών και μαγειρικής στην Αθήνα.
Δώσαμε το παρόν σε εκθέσεις όπως η Ζωοτέχνεια και σε ημερίδες. Παρουσιάσαμε τις θέσεις μας ως μέλη της μαζικής εστίασης για το ποιες
είναι οι ανάγκες μας και πως μπορούμε να στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία.
Η Μπριγάδα Slow food στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος
" Meet the Lamb " που εκπόνησε η ΕΔΟΚ και ως μέλος του ΔΣ της ΕΔΟΚ και βασικός της συνεργάτης, συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις για την προώθηση του ελληνικού κρεοπαραγωγικού αρνιού.
Η Μπριγάδα Slow Food επιμελήθηκε το εγχειρίδιο των ελληνικών τρόπων κοπής του αρνιού που μπορείτε να κάνετε download στο link
https://edokhellas.com-οδηγός κοπής κρέατος
ή να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο στο κανάλι μας.
Συμμετείχαμε επίσης στη Food Expo με γευστικές δοκιμές και ζωντανές παρουσιάσεις ανατομίας και κοπής
του κρεοπαραγωγικού αρνιού με σκοπό να αντιληφθούν οι επαγγελματίες ότι με αυτές τις κοπές μπορούν να διαχειριστούν σχεδόν όλο το σφάγιο σε σύντομους χρόνους ( 20΄ έως 30 ΄ ).