Η Μπριγάδα Slow Food παρουσίασε στο Cosmopolis Kavala

1200_cosmopolis_1.png

Στο Cosmopolis Kavala, το μοναδικό πολυεθνικό φεστιβάλ στην χώρα μας η Μπριγάδα Slow food σε συνεργασία με την Δημωφέλεια Καβάλας και κεντρικό
προσκεκλημένο τον Ηλία Μαμαλάκη μαζί με τον πρόεδρο της Μπριγάδας Slow Food και πολυβραβευμένο chef Νίκο Φωτιάδη,παρουσίασε Καβαλιώτικες ξεχασμένες συνταγές όπως το χαμψοπίλαφο. Αυτή η Ποντιακή συνταγή που έγινε ένα με την πόλη του ψαριού καθώς η Καβάλα έχει παράδοση στο ψάρεμα της σαρδέλας και του γαύρου.

Previous
Previous

Η γαστρονομία ως εργαλείο για την ανάδειξη των αυτοχθόνων φύλων

Next
Next

Η μαυροελιά της Μεσσηνίας σε απευθείας μετάδοση...