3η ημερα συμμετοχης της Μπριγαδας στο διαδικτυακo event της Terra Madre, για το Signed by Nature της ΕΔΟΚ
To Signed by Nature, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της ΕΔΟΚ για τη βιώσιμη αιγοπροβατοτροφία,«ταξίδεψε» σε συνεργασία με τη Μπριγάδα των Σεφ Slow Food,
διαδικτυακά στο Φεστιβάλ Terra Madre από τις 8 έως τις 10 Απριλίου.
Το Σάββατο 10 Απριλίου στις 17:00 παρουσίασε Cooking Show με επαγγελματική μαγειρική με πρόβειο κρέας.
Στο πρώτο σκέλος του βίντεο οι σεφ Μάνος Παριανός και Νίκος Φωτιάδης μαγείρεψαν κόντρα αρνί με κρούστα φυστικιού αιγίνης, πουρέ καπνιστής μελιτζάνας, συμπυκνωμένο ζωμό αρνιού και ζελέ από πόδια αρνιού.
Στο δεύτερο σκέλος οι σεφ Ξένια Μπουζαρανίδου και Νίκος Φωτιάδης μαγειρεψαν «Γλειφιτζούρια» από ξεκοκκαλισμένο λαιμό αρνιού, ψητές αγγινάρες, πουρέ αρακά και σάλτσα «αγγινάρες αλα πολίτα».
Το διαδικτυακό event ολοκληρώθηκε από το σεφ Νίκο Φωτιάδη που μας έδειξε πως αξιοποιείται ολόκληρο το αρνί με τεχνικές κοπής from nose to tail.