Η Μπριγάδα των σεφ στο φεστιβάλ φυστικιού στην Αίγινα (μέρος 2)
Στην πανέμορφη και φιλόξενη Αίγινα, οι σεφ της Chef's Brigade Greece - Slow Food Community Νίκος Φωτιάδης, Γεωργία Κουτσόυκου, Γιάννης Παρίκος και Γιάννης Στανίτσας, παρουσίασαν στο χώρο του λαογραφικού μουσείου, τις συνταγές που δημιούργησαν ειδικά για τη βραδιά του 12ου Aegina Fistiki Fest, με τα εξαιρετικά προϊοντα του τόπου και με πρωταγωνιστή το μοναδικό φιστίκι Αιγίνης! Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.
Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ